Είστε εδώ

ΝΕΑ

Αύξηση πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη με ουραγό την Ελλάδα ... με μηδενικές πωλήσεις.

Παρουσιάστηκαν στην διεθνή έκθεση CMT της Στουτγκάρδης  τα στοιχεία πωλήσεων αυτοκινουμένων  στην Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο κλάδος των αυτοκινουμένων παρουσίασε 15,5 % αύξηση στις ταξινομήσεις νέων αυτοκινουμένων στη Γερμανία με 46.859 νέα αυτοκινούμενα στο δρόμο.

Στη χώρα μας το θέατρο του παραλόγου ζεί και βασιλεύει. Η χώρα μας που θα έπρεπε να έχει σαν πρώτο της μέλημα την ανάπτυξη του τουρισμού για να μπορέσει να βγεί όσο πιο γρήγορα γίνεται από την κρίση ακόμα και σήμερα δυσκολεύεται να κατανοήσει τις αρχές της Ενωμένης Ευρώπης , την αξία του ιγιούς ανταγωνισμού και των ίσων ευκαιριών και βάζει διαρκώς εμπόδια στην ανάπτυξη του εμπορίου και του τουρισμού .

Μια πολύ όμορφη πρόταση έρχεται στις εγκαταστάσεις μας από την Caheeba .

Εάν για εσάς παράδεισος είναι να ξυπνάτε το πρωί μέσα σε έναν ελαιώνα με θέα στο πέλαγος τότε αυτό το μικρό ηλιακό τροχόσπιτο που σχεδίασε το αρχιτεκτονικό γραφείο Echo Living στην Κρήτη είναι η ιδανική «φωλιά». Το «Σπίτι σε Ρόδες» (House on Wheels) είναι ένα οικολογικό κατάλυμα που συνδυάζει τη ζωή «εκτός δικτύου» με τον ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Η καμπίνα, που σχεδιάστηκε ειδικά για το σημείο στο οποίο εγκαταστάθηκε, κατασκευάστηκε στη Σκωτία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Κρήτη όπου συναρμολογήθηκε ανάμεσα σε υπεραιωνόβιες ελιές.

Το πιο ακριβό τροχόσπιτο του κόσμου βρήκε πλέον κάτοχο, έναν βαθύπλουτο σεϊχη από το Ντουμπάι. Πρόκειται για ένα... κινητό παλάτι αξίας 2 εκατομμυρίων λιρών, με λαμαρίνα από χρυσάφι. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Ξεχάστε τα μικρά τροχόσπιτα. Το συγκεκριμένο αγγίζει -αν δεν τα ξεπερνάει- τα όρια της χλιδής και συναγωνίζεται τις ανέσεις ενός σύγχρονου και ακριβού σπιτιού.
 

Διαθέτει κρεβάτι, αποθηκευτικό χώρο, καθιστικό και εστία μαγειρέματος. Το νέο τροχόσπιτο έχει όλα τα απαραίτητα και μπορεί να το σύρει ακόμα και ένα ποδήλατο.

Η ιδέα του Wide Path Camper ανήκει στον Δανό Μάντς Τζόχανσεν που σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή την άνοιξη του 2016 με τιμή που θα ξεκινά από τα 2000 ευρώ.

Λέξεις κλειδιά:

Η ιδέα των διακοπών με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο βρίσκει, χρόνο με τον χρόνο, πρόσφορο έδαφος μεταξύ εκείνων που επιθυμούν μια διαφορετική προσέγγιση του όρου «ταξίδι»

SERVICE
Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για τον έλεγχο και την επισκευή του τροχόσπιτού σας
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
Η πολυετής παρουσία μας εγγυάται την εξυπηρέτηση και των πιο απαιτητικών πελατών
ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα συνοδεύονται από εγγυήσεις στεγανότητας και καλής λειτουργίας των συσκευών
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ
Ταξιδέψτε με τα οχήματα μας και χαρείτε τις διακοπές σας με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο